Over ons

Werkwijze

Voor het realiseren van uw project maken wij vooraf graag heldere afspraken om verrassingen achteraf voor te zijn. Na het offertetraject stemmen we een duidelijke planning met u af, zo hebt u duidelijkheid. Vóór, tijdens en bij afronding van de bouw hebt u één vast aanspreekpunt, korte lijnen zijn ons uitgangspunt. We werken met vakkundig en ervaren personeel, deskundige vakmensen voor de juiste kwaliteit. Zo werken wij voor een tevreden klant en een hoogwaardige bouwkwaliteit. 

Specialisten betonwerken

Van Den Berg Betonwerken is specialist verdeeld in drie specialismen. Een betonkelder, fundering of bedrijfshal is een behoorlijke stap en investering, voor u belangrijk om een gespecialiseerde bouwpartner te zoeken. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij u vanaf het eerste ontwerp tot en met oplevering. Benieuwd wie wij zijn en hoe wij werken? Kijk verder op onze specialistenpagina's of neem contact met ons op.

Totaalaanbod

Vanuit jarenlange ervaring in de betonbouw is Van den Berg een totaalaanbod gaan bieden door complete projecten aan te nemen. Waar wij in het verleden veel deelopdrachten deden in de vorm van een fundering of betonkelder komen er de afgelopen jaren meer vragen naar een totaal aanbod. Daarvanuit zijn we gestart met het geheel ontzorgen van opdrachtgevers door van A tot Z het gehele project van fundering tot oplevering van bedrijfshallen te gaan regelen. Ontzorgen van ondernemers bij de bouw van een nieuwe bedrijfshal. 

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer