Over ons

Werkwijze

Voor het realiseren van uw project maken wij vooraf graag heldere afspraken om verrassingen achteraf voor te zijn. Na het offertetraject stemmen we een duidelijke planning met u af, zo hebt u duidelijkheid. Vóór, tijdens en bij afronding van de bouw hebt u één vast aanspreekpunt, korte lijnen zijn ons uitgangspunt. We werken met vakkundig en ervaren personeel, deskundige vakmensen voor de juiste kwaliteit. Zo werken wij voor een tevreden klant en een hoogwaardige bouwkwaliteit. 

Van den Berg beton specialist is voornamelijk actief in betonkelders, beton funderingen, beton bekisting verhuur en bedrijfshallen.

Specialisten betonwerken

Van Den Berg Betonwerken is specialist verdeeld in drie specialismen. Een betonkelder, fundering of bekistingverhuur voor de doe het zelver of aannemer die extra bekisting nodig heeft, voor u belangrijk om een gespecialiseerde bouwpartner te zoeken. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij u vanaf het eerste ontwerp tot en met oplevering. Benieuwd wie wij zijn en hoe wij werken? Kijk verder op onze specialistenpagina's of neem contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer